Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju

  * U cenu paketa je uključena i cena Osnovne TV ponude.

  i

  HBO

  Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

  + Od 490 din /mes

  Cinemax

  Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživajte u filmovima, bez reklama.

  + Od 260 din /mes

  HBO Premium

  Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu GOLD PREMIUM paketa.

  + Od 720 din /mes

  CineStar TV Premiere HD

  CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  + Od 490 din /mes

  HD paket

  Najveći izbor HD kanala u zemlji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim i muzičkim kanalima.

  + Od 460 din /mes

  Pink

  Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

  + Od 310 din /mes

  POZOVITE NAS

  Pozovite korisnički centar na broj 19900

  POSETITE NAS

  Dobrodošli u naša prodajna mesta.

  PIŠITE NAM

  Pošaljite nam mejl na info@sbb.rs