SBB je deo United Grupe

Kompanija čini deo regionalne United Grupe, vodećeg medijskog i telekomunikacionog operatora koji posluje u osam zemalja Jugoistočne Evrope.

 

Pored SBB kompanije i njenih servisa EON i EON SAT, u okviru United Grupe u Srbiji posluju i televizije i portali Sport Klub, Nova S i N1, informativni program NewMax Adria, IDJ TV, Grand, kao i medijski sistem Direct Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u region, CAS Media i od jula 2020. godine najveća integrisana online i TV prodavnica Shoppster.

 

U sastavu United Grupe nalaze se još i telekomunikacioni operatori: Telemach u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, VIVACOM u Bugarskoj i NOVA u Grčkoj, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta NetTV Plus i razvojni i istraživački centar United Cloud. Deo United Grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dečiji i drugi Pay TV kanali u regionu.

 

Vodeći provajder televizije, interneta i telefonije u Srbiji.

Vodeća TV platforma namenjena korisnicima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije i Crne Gore koji žive u inostranstvu pružajući im pristup najboljim regionalnim kanalima i jedinstvenim lokalnim sadržajima.

Vodeća satelitska platforma u regiji.

Vodeći kablovski provajder u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Od marta 2019. godine United Grupa je u većinskom vlasništvu BC Partners, vodeće međunarodne investicione kompanije.

SBB ­ Srpske kablovske mreže

  • Matični broj: 17280554
  • PIB: 101038731
  • Kontakt centar: 19900