Možete da koristite naše usluge kupovinom nekog od EON TV paketa
Prikazana akcija važi za nove korisnike SBB usluga koji se opredele za EON pakete, i to do 31.08.2020. uz ugovor na 24 meseca. Uslovi korišćenja usluga i ponuđenih paketa dati su u zvaničnoj ponudi sa cenovnikom i akcijskoj ponudi.
Usluge TV unazad do 7 dana i Video klub su dostupne isključivo putem EON Smart Box-a, EON Smart TV aplikacije i EON mobilne aplikacije.

HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledaj svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

Cinemax

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživaj u filmovima, bez reklama.

+ Od 260 din /mes

HBO Premium

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 720 din /mes

CineStar TV Premiere HD

Uživaj u kanalima CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, kao i u Video klub katalogu CineStar Premiere Plus u kom ćeš naći najpopularnije holivudske i evropske naslove. Gledaj premijerna izdanja svetske kinematografije brzo nakon bioskopskih premijera, u HD rezoluciji!

+ Od 490 din /mes

Pink

Uz Pink paket uživaj u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 310 din /mes

Zadruga paket

Prati uživo sva dešavanja u rijaliti programu “Zadruga”, 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedelji. U paketu “Zadruga” dobijaš 4 različita kanala Zadruga Live 1, 2, 3 i 4 koji će prenositi sva dešavanja na popularnom imanju.

+ Od 990 din /mes

Ubice 4

Gledaj odmah bez čekanja i reklama celu novu sezonu hit serije Ubice mog oca 4. Svih 10 epizoda ti je dostupno 30 dana u EON i D3 Video klub katalogu – Ubice mog oca 4, a dostupne su ti i cela 2. i 3. sezona serije. Nadoknada za aktivaciju dodatka biće obračunata u okviru narednog mesečnog računa.

+ Od 590 din /mes

Pickbox NOW

Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možeš neograničeno da gledaš u HD rezoluciji.

+ Od 575 din /mes

National Geographic

Istražuj svet kroz dokumentarce i dokumentarne serije originalne produkcije prepoznatljivog kvaliteta. Otkrij zanimljivosti iz nauke, upoznaj lepote životinjskog carstva, velike istorijske događaje i jedinstvene ljudske priče i iskustva.

+ Od 290 din /mes

Hopster

Hopster je mesto na kojem učenje postaje zabava. Neka mališani uživaju u više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova za decu uzrasta od 2-6 godina i to bez reklama.

+ Od 590 din /mes

My Baby TV

My Baby TV sadrži odlično osmišljene, originalne i ekskluzivne sadržaje pune priča, pesmica i simpatičnih likova. Emisije su kreirali stručnjaci za razvoj deteta sa željom da se deca do 4 godine i njihovi roditelji zajedno zabave.

+ Od 150 din /mes

ABC Studios

ABC Studios katalog u Video klubu donosi mnoštvo popularnih i nagrađivanih TV komedija i drama. Kao deo kompanije Volt Dizni, za ovu produkcijsku kuću rade najveći eksperti kreiranja savremenog TV programa sa sedištem na Menhetnu. ABC Studios katalog uključen je u Full i Premium pakete.

+ Od 590 din /mes

Zauder

Filmski sadržaj za odrasle.

+ Od 490 din /mes