Možete da koristite naše usluge kupovinom nekog od EON TV paketa
Prikazana akcija važi za nove korisnike SBB usluga koji se opredele za EON pakete, i to do 30.09.2019. uz ugovor na 24 meseca. Uslovi korišćenja usluga i ponuđenih paketa dati su u zvaničnoj ponudi sa cenovnikom i akcijskoj ponudi.

HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

Cinemax

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 260 din /mes

HBO Premium

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 720 din /mes

CineStar TV Premiere HD

CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

+ Od 490 din /mes

Pink

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 310 din /mes

Pickbox

Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji.

+ Od 575 din /mes

National Geographic +

Istražujte svet kroz dokumentarce i dokumentarne serije originalne produkcije prepoznatljivog kvaliteta. Otkrijte zanimljivosti iz nauke, upoznajte lepote životinjskog carstva, velike istorijske događaje i jedinstvene ljudske priče i iskustva.

+ Od 290 din /mes

Hopster

Hopster je mesto na kojem učenje postaje zabava. Uživajte u više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova za decu uzrasta od 2-6 godina i to bez reklama.

+ Od 590 din /mes

My Baby TV

My Baby TV sadrži odlično osmišljene, originalne i ekskluzivne sadržaje pune priča, pesmica i simpatičnih likova. Emisije su kreirali stručnjaci za razvoj deteta sa željom da se deca do 4 godine i njihovi roditelji zajedno zabave.

+ Od 150 din /mes

Zauder

Filmski sadržaj za odrasle.

+ Od 490 din /mes