EON van SBB mreže u prepaid i postpaid opciji


Odaberi način gledanja TV-a, putem aplikacije na smart uređajima ili kupovinom EON smart boxa. Svoje omiljene sadržaje možeš pauzirati, nastaviti tamo gde si stao kada god ti odgovara i gledati do 7 dana unazad. Tu je i Video klub sa velikim brojem serija, filmova, crtanih filmova, muzičkih i sportskih događaja.

Za korišćenje EON prepaid paketa, prijavu možeš izvršiti na stranici https://sbb.rs/oec/eon/ a plaćanje se vrši online, putem platne kartice.

Prilikom prijave unesi lične podatke i podatke o kartici za online plaćanje. Pretplata na EON paket će biti automatski obnovljena svakog meseca, dok ga ne odjaviš ili izvršiš promenu u sekciji Moj SBB. Ukoliko plaćanje ne bude realizovano, usluge se suspenduju i aktiviraju se ponovo tek na tvoj zahtev. Promenu paketa vršiš uplatom novog, a potvrdu o plaćanju ti šaljemo na e mail adresu.

Prilikom kupovine EON smart boxa, uz plaćanje priključne takse i rente, na odabranu adresu kurirskom službom ti šaljemo aktiviran box sa potrebnom dokumentacijom i uputstvom za povezivanje.

Ukoliko želiš da koristiš EON postpaid paket, možeš se prijaviti preko našeg sajta, pozoveš Kontakt centar na broj 19900 ili posetiš najbliže Prodajno mesto.

EON postpaid paketi dostupni su ti uz kupovinu ili rentiranje EON smart box-a, ili putem aplikacije na smart uređajima. Ukoliko se opredeliš za kupovinu ili rentiranje EON smart box-a, po izvršenoj prijavi i odabiru paketa kurirskom službom ti šaljemo uređaj i dokumentaciju na potpis. Odmah po povezivanju opreme moći ćeš da uživaš u uslugama koje su ti dostupne u okviru odabranog paketa.

Ako želiš da koristiš EON postpaid paket putem aplikacije na smart uređajima, usluge će ti biti odmah dostupne po prijavi, a dokumentaciju ti šaljemo na adresu putem kurirske službe.

Naloge za plaćanje ćemo ti dostavljati na odabranu mail adresu.

Podeli: