Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju

D3i Hit

Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim, muzičkim i sportskim kanalima.

+ Od 310 din /mes

D3i Plus

Uključuje Hit paket, plus najbolje kanale ekstremnih sportova, kao i kanale za odrasle.

+ Od 560 din /mes

D3i HD

Najveći izbor HD kanala u zemlji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim i muzičkim kanalima.

+ Od 460 din /mes

D3i HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

D3i Cinemax

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX HD, CINEMAX 2 HD. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 260 din /mes

D3i HBO Premium

Paket je savršena kombinacija najvećih hitova i filmskih klasika. Sadrži HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 u HD rezoluciji, plus HBO GO. HBO i HBO 2 prikazuju filmske premijere, nove serije i serijale.

+ Od 720 din /mes

D3i CineStar TV Premiere HD

CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

+ Od 490 din /mes

D3i Pink

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 310 din /mes