Dodatni TV paketi

HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

Cinemax

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX, CINEMAX 2. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 260 din /mes

HBO Premium

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude u HD formatu, plus HBO On Demand i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 720 din /mes

CineStar TV Premiere HD

Uživajte u kanalima CineStar TV Premiere 1 i 2 i CineStar Plus Premier katalaogu u Video klubu. Najveći holivudski hitovi, najatraktivniji filmski naslovi evropske kinematografije, ekskluzivne emisije, odlične serije i to u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

Pink

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvezda na Balkanu, kao i u rijaliti programima.

+ Od 310 din /mes

Dodatni katalozi u Video klubu

Pickbox

Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji. Pickbox je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 575 din /mes

National Geographic +

Istražujte svet kroz dokumentarce i dokumentarne serije originalne produkcije prepoznatljivog kvaliteta. Otkrijte zanimljivosti iz nauke, upoznajte lepote životinjskog carstva, velike istorijske događaje i jedinstvene ljudske priče i iskustva. National Geographic+ je uključen u Full i Premium pakete

+ Od 290 din /mes

Hopster

Hopster je mesto na kojem učenje postaje zabava. Uživajte u više stotina epizoda pažljivo odabranih i nagrađivanih crtanih filmova za decu uzrasta od 2-6 godina i to bez reklama. Hopster je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 590 din /mes

My Baby TV

My Baby TV sadrži odlično osmišljene, originalne i ekskluzivne sadržaje pune priča, pesmica i simpatičnih likova. Emisije su kreirali stručnjaci za razvoj deteta sa željom da se deca do 4 godine i njihovi roditelji zajedno zabave. My Baby TV je uključen u Full i Premium pakete.

+ Od 150 din /mes

Zauder

Filmski sadržaj za odrasle. Zauder paket je uključen u ponudu EON Premium paketa.

+ Od 490 din /mes

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 19966

POSETITE NAS

Dobro došli u prijatan ambijent naših poslovnica.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na b2b@sbb.co.rs