• 00:00
    Maksutova nova lokalna kuhinja
  • 00:30
    Danas na jelovniku
  • 01:00
    Danas na jelovniku
  • 01:30
    Martine poslastice iz rerne
  • 02:00
    Đovanijev restoran
  • 02:25
    Đovanijev restoran
  • 02:50
    Rudolfova pekara
  • 03:15
    Rudolfova pekara
  • 03:35
    Kuvajte zajedno sa Gordonom Remzijem
  • 04:20
    Ukusi sa pijace
  • 04:45
    Ukusi sa pijace
  • 05:10
    Rudolfova pekara
  • 05:35
    Rudolfova pekara
  • 06:00
    Rudolfova pekara
  • 06:25
    Danas na jelovniku
  • 06:55
    Danas na jelovniku
  • 07:20
    Ukusi sa pijace
  • 07:50
    Ukusi sa pijace
  • 08:20
    Maksutova nova lokalna kuhinja
  • 08:50
    Džejmijevi ekonomični recepti
  • 09:40
    Kuvajte zajedno sa Gordonom Remzijem
  • 10:35
    Najbolji recepti na svetu
  • 11:00
    Najbolji recepti na svetu
  • 11:30
    Ukusi sa pijace
  • 12:00
    Ukusi sa pijace
  • 12:30
    Martine poslastice iz rerne
  • 13:00
    Nova balkanska kuhinja sa Božanom
  • 13:30
    U ime hrane s prijateljima
  • 14:05
    Tajni svet mesa
  • 14:30
    Rejčel Alen: Samo slatko
  • 15:00
    Maksutova nova lokalna kuhinja
  • 15:30
    Džejmijevi ekonomični recepti
  • 16:25
    Kuvajte zajedno sa Gordonom Remzijem
  • 17:25
    Đovanijev restoran
  • 17:55
    Đovanijev restoran
  • 18:25
    Danas na jelovniku
  • 18:55
    Danas na jelovniku
  • 19:25
    Martine poslastice iz rerne
  • 20:00
    Kuvajte zajedno sa Gordonom Remzijem
  • 21:00
    Nova balkanska kuhinja sa Božanom
  • 21:25
    U ime hrane s prijateljima
  • 22:05
    Tajni svet mesa
  • 22:30
    Rejčel Alen: Samo slatko
  • 23:00
    Džejmijevi ekonomični recepti
  • 23:55
    Maksutova nova lokalna kuhinja
00:00

Maksutova nova lokalna kuhinja

Neodoljivi i kreativni kuvar kanala 24Kitchen Maksut Aškar dugo je radio na ''neo-lokalnim'' aspektima hrane, usredsređen na filozofiju donošenja novog daha svežine turskoj kuhinji. Program će dati modernu, umetničku notu turskoj hrani dok nas vodi na putovanje savremenih interpretacija i ponovnog oživljavanja tradicionalnih jela poznatih vekovima, koja će biti preneta budućim generacijama.