Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju

D3i HBO Cinemax

Paket je savršena kombinacija najvećih hitova i filmskih klasika. Sadrži HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 u HD rezoluciji. HBO i HBO 2 prikazuju filmske premijere, nove serije i serijale.

+ Od 700 din /mes

D3i HD paket

Najveći izbor HD kanala u zemlji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim i muzičkim kanalima.

+ Od 450 din /mes

D3i HBO

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje dramskog TV programa. Gledajte svetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO, HBO 2 i HBO 3 u HD rezoluciji.

+ Od 490 din /mes

D3i Cinemax paket

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX HD, CINEMAX 2 HD. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 200 din /mes

D3i Plus paket

Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim i sportskim kanalima.

+ Od 390 din /mes

D3i Minimax Plus paket

MINIMAX je jedan od najpopularnijih dečijih TV programa i brendova u Evropi. Nudi porodične sadržaje koji su zasnovani na spoju nenasilnih i obrazovnih, pre svega animiranih, ali i lutkarsko-igranih programa visokog kvaliteta.

+ Od 240 din /mes

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 19900

POSETITE NAS

Dobrodošli u naša prodajna mesta.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na info@sbb.rs