• 00:00
    Od obale do obale
  • 00:55
    Od obale do obale
  • 01:10
    Rudolfova pekara
  • 01:40
    Rudolfova pekara
  • 01:45
    Rudolfova pekara
  • 03:05
    Rudolfova pekara
  • 03:35
    Rudolfova pekara
  • 04:00
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 04:30
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 04:50
    Rudolfova pekara
  • 05:15
    Rudolfova pekara
  • 05:35
    Rudolfova pekara
  • 06:00
    Od obale do obale
  • 06:45
    Kuvanje bez granica
  • 07:00
    Rudolfova pekara
  • 07:30
    Rudolfova pekara
  • 08:00
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 08:25
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 09:00
    Rudolfova pekara
  • 09:30
    Laki obroci
  • 10:00
    Laki obroci
  • 10:30
    Najbolji recepti na svetu
  • 10:55
    Najbolji recepti na svetu
  • 11:20
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 11:45
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 12:10
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 12:40
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 13:05
    Gabrijele Sponza: Sveže i uživo
  • 13:35
    Gabrijele Sponza: Sveže i uživo
  • 14:05
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 14:35
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 15:00
    Džejmi Oliver: Džejmi kod kuće
  • 15:30
    Džejmi Oliver: Džejmi kod kuće
  • 16:00
    Od bašte do trpeze
  • 16:30
    Od bašte do trpeze
  • 17:00
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 17:30
    Pecite sa Hideom de Brabanderom
  • 18:05
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 18:30
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 19:00
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 20:00
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 21:00
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 21:50
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 22:40
    Kuvanje bez granica
  • 22:55
    Od bašte do trpeze
  • 23:30
    Od bašte do trpeze
00:00

Od obale do obale

U ovoj petodelnoj seriji ljubitelj dobre hrane i fanatični ribolovac Valentajn Vorner peca svuda, od Atlantika, sve do Severnog mora, ne bi li uhvatio najsvežiju i najukusniju ribu. Zainteresovaće nas za ovu zdravu hranu punog ukusa tako što će nam pokazati kako da pripremimo izvrsna i laka jela od njegove omiljene vrste ribe. Otkako je dobio svoju prvu pecaljku, upecao prvog škotskog lososa i bio uhvaćen u krađi ribe iz lokalnog ribnjaka s pastrmkama, Val je opsednut ribom! Ključna stvar za njegovu opsesiju je kuvanje. Najviše od svega voli da pripremi raskošan obrok od plodova svog rada. Od jednostavnih škampa u loncu do složenijih jela, poput Truite au Bleu (potreban je poseban način pripreme da koža ribe poplavi), Val će sa nama podeliti svoju ljubav prema ribi, tako da ćemo svi poželeti da pripremamo i jedemo ovu divnu, ukusnu i veoma zdravu hranu. Val će na svom putovanju upoznati neke od najposvećenijih i najneobičnijih ljubitelja ribe u zemlji. On će pecati, ćaskati i kuvati sa stručnjacima za ribolov, vodičima i moreplovcima, sve kako bi saznao zašto oni misle da je lokalna riba posebna. Val će u svakoj epizodi pretvoriti svoju omiljenu lokalnu ribu u fantastičan obrok. Kuvajući na licu mesta, pokazaće nam jednostavne tehnike za pripremu najboljih jela, od toga kako iseći filete lososa do tehnike otvaranja kamenica. Prepuna Valove strasti prema njegovom omiljenom sastojku, sa mnogim izvrsnim i lakim receptima, emisija Od obale do obale inspirisaće nas da uzmemo svoje tiganje, a možda čak i pecaljke.