• 00:20
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 01:05
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 01:30
    Ukus
  • 02:15
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 02:40
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 03:05
    Najbolji recepti na svetu
  • 03:25
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 04:10
    Kuvanje bez granica
  • 04:30
    Donal Skijan: Heroj kuhinje
  • 05:00
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 05:35
    Rudolfova pekara
  • 06:00
    Donal Skijan: Heroj kuhinje
  • 06:25
    U ime hrane
  • 06:50
    U ime hrane
  • 07:15
    Gabrijele Sponza: Sveže i uživo
  • 07:45
    Gabrijele Sponza: Sveže i uživo
  • 08:10
    Od bašte do trpeze
  • 08:40
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 09:05
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 09:35
    Rudolfova pekara
  • 10:05
    Najbolji recepti na svetu
  • 10:30
    Najbolji recepti na svetu
  • 11:00
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 11:25
    Donal Skijan: Heroj kuhinje
  • 11:55
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 12:45
    Kuvanje bez granica
  • 13:00
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 13:55
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 14:50
    Bakini tajni recepti
  • 15:20
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 15:45
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 16:15
    Kuvanje bez granica
  • 16:30
    Najbolji recepti na svetu
  • 17:00
    Najbolji recepti na svetu
  • 17:25
    Od obale do obale
  • 18:20
    Pecite sa Sarom la Fontejn
  • 18:55
    Silvija Koloka i italijanska kuhinja
  • 19:30
    Donal Skijan: Heroj kuhinje
  • 20:00
    Entoni Burden: Bez rezervacije
  • 20:55
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 21:55
    Put oko sveta sa Manuom Fildelom
  • 22:55
    Bakini tajni recepti
  • 23:25
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
  • 23:55
    Džejmijevi petnaestominutni obroci
05:00

Pecite sa Sarom la Fontejn

Moderno i prelepo - tako se može opisati Sarin dom u starom centru Helsinkija, ali takođe i hrana koju priprema i njena jedinstvena pojava. Sarin otac je Amerikanac francuskog porekla, dok joj je majka Finkinja. Majka joj je umetnica, dok je otac vlasnik porodičnog restorana i hotela u Njujorku. Nakon što su joj se roditelji razveli Sara se preselila s majkom u Finsku. Kulinarstvo je studirala na Američkom kulinarskom institutu, svetski poznatoj kuvarskoj školi Njujorku, sve vreme radeći u lokalnom restoranu. Pošto se vratila u Finsku Sara je započela sopstveni biznis i uskoro je primećena od strane finskih medija. Od tada Sara je pisala brojne kolumne u finskim i internacionalnim magazinima i novinama. Takođe, organizuje kulinarske kurseve, bavi se stilizacijom hrane i ima svoju ketering kompaniju. Bavila se i razvojem proizvoda za različite brendove uključujući Fazer Finlandia vodku. Godine 2005. Vodile je sopstvenu emisiju o stilu "Sa Sarom" na MTV3 kanalu u Finskoj. Od tada je snimila nekoliko emisija posvećenih kulinarstvu i životnom stilu.