Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove serije "Nevine laži", nastale u HBO produkciji, koja će biti emitovana na HBO 3 kanalu u ponedeljak 20. februara u 21:00h.

Dodatno iznenađenje za sve gledaoce digitalne televizije je da će tokom celog vikenda moći da uživaju u programu HBO3 kanala, koji će biti otvoren 18,19. i 20. februara.

Serija "Nevine laži" je crnohumorna drama koja plete priču o ubistvu i zlobi, istražujući društveni mit savršenstva i kontradiktornosti između idealizovane fasade braka, seksa, roditeljstva i prijateljstva.

Ispričana sa stanovišta tri majke – Medlin, Selest i Džejn, serija gradi sliku grada progonjenog glasinama, razdvojenog na bogate i siromašne u kojoj na videlo izlaze sukobi, tajne i izdaje koje kompromituju odnose između muževa i žena, roditelja i dece, prijatelja i komšija. U mirnom primorskom gradu Montereju, u Kaliforniji, ništa nije kao što se čini. Brižne mame, uspešni muževi, preslatka deca, predivne kuće... Kakve su sve laži spremni da izgovore kako se njihov savršeni svet ne bi raspao?

"Nevine laži", mini-serija od sedam epizoda govori o tri majke iz severne Kalifornije, čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do tačke ubistva počinjenom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako i žrtva i počinilac u početku ostaju misterija, deluje kao da je ubistvo posledica rivaliteta i tajni koje okružuju tri majke: mamu domaćicu Madlin Makenzi (Ris Viderspun), koju proždire ljubomora prema Boni (Zoi Kravic), novoj, mlađoj ženi njenog bivšeg, instruktorki joge sa zen stavom; Madlininu najbolju prijateljicu Selest Rajt (Nikol Kidman), bivšeg korporativnog advokata u naizgled savršenom braku sa mlađim muškarcem (Aleksander Skarsgard); i Džejn Čapman (Šajlin Vudli), samohranu majku sa mračnom prošlošću, koju Madlin i Selest uzimaju pod svoje okrilje.

Ispresecana scenama ispitivanja ostalih roditelja i školskog osoblja – koji uglas nude tračeve o gradskim savezima i rivalitetima, pogotovo one koji govore o Madlin i njenoj protivnici, tehničkoj direktorki Renati Klajn (Lora Dern) – priča teče kroz sedam napetih ali zabavnih epizoda, koje otkrivaju kako svaka žena krije neku svoju tajnu koja je dovela do te kobne noći.

Prva epizoda "Nevinih laži" biće dostupna besplatno i putem usluge HBO GO od 21. februara.

Želimo Vam dobru zabavu!

Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju