Od 1. februara ponovo povećavamo brzinu interneta – ovog puta početnu sa 30 Mbps na 40 Mbps, što je znatno iznad proseka u većini evropskih zemalja. U zavisnosti od paketa, brzina interneta će moći da dostigne i do 150 Mbps, odnosno 180 Mbps za korisnike biznis paketa. Time će korisnici u okviru početnog paketa dobiti gotovo 4 puta brži internet od proseka u Evropskoj uniji, koji na osnovu podataka sa testmy.net iznosi 11 Mbps.

Kada je reč o drugim zemljama, prosečne brzine interneta u SAD (22 Mbps), Velikoj Britaniji (21.5 Mbps) i Australiji (17.1 Mbps) su duplo niže od nove početne brzine SBB interneta, dok je u Japanu (7.2 Mbps) ta cifra čak 5 puta niža.

Konstantno radimo na razvoju kablovske mreže i raspolažemo najsavremenijim tehnologijama za kablovske modeme na celokupnoj teritoriji svojih korisnika, zahvaljujući čemu smo u mogućnosti da obezbedimo istu brzinu i tokom neograničenog surfovanja na više uređaja istovremeno.

Nove brzine interneta biće automatski omogućene svim postojećim i budućim korisnicima postpaid Flat Home + paketa, kao i Duo TV+NET i Trio paketa, kao i korisnicima BizSmart, BizNet i WiFi bar paketa.

Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju