Jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, AMC od sada je dostupan u osnovnim SBB paketima. Fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC, dostupne su zahvaljujući uspešnoj saradnji AMC Networks International, emitera AMC kanala za Centralnu i istočnu Evropu i SBB-a.

Za novogodišnje praznike moći ćete da uživate u popularnim TV serijama, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV kanala, koji stoji izanekih od najgledanijih serija koje ćete moći da gledate - Breaking Bad, Fear the Walking Dead, za Zlatni globus nominovanih Better Call Saul i The Night Manager.

AMC je jedina produkcija u istoriji televizije koja je četiri godine zaredom osvajala Emi nagrade za najbolju dramsku seriju "Mad Men" i šest od poslednjih sedam nagrada za seriju "Breaking Bad". Pored toga, AMC ima najgledanije dramske serije u istoriji kablovske televizije.

Milionska publika širom sveta već uveliko prati fantastične priče filmskog i serijskog programa AMC-a, koji će za publiku u regionu i korisnike SBB-a biti dostupan na poziciji 252 (119).

Predlažemo Vam Total TV ili D3i digitalnu televiziju